Provera budućeg bračnog partnera Vam može pomoći ukoliko imate neke sumnje u partnera pred stupanjem u brak. Ako razmišljate o venčanju sa voljenom osobom i želite da budete sigurni da zaista znate sa kim ćete biti do kraja života, privatni detektivi Detektivske agencije Seguridad Beograd će Vam pomoći da proverite budućeg bračnog partnera, njegovu/njenu prošlost i na taj način budete sigurni da se radi o pravoj osobi za Vas.


Razlozi provere budućeg bračnog partnera

Razlozi zbog kojih neko pristupa proveri budućeg bračnog partnera su različiti. U današnje vreme koje karakteriše ekonomska nestabilnost i socijalno otuđenje, po statistici svaki peti brak se završi razvodom. Uglavnom se dešava da posle nekog vremena provedenog u bračnoj zajednici na videlo izađu neke senke iz prošlosti jednog od partnera koje kasnije uzrokuju razne posledice.

Više je razloga zašto biste trebali izvršiti proveru budućeg bračnog partnera. Sa jedne strane, moguće je da Vaš budući supružnik laže o svom finansijskom stanju ili društvenom položaju, ranijim ili još uvijek važećim brakovima, postojećoj deci ili krivičnim presudama. Možda je moguće da Vas Vaš budući suprug/supruga nikada nije upoznao sa krugom bliskih prijatelja ili okleva da razgovara o svojoj prošlosti. Niste sigurni da li radi ili laže o svom stvarnom radnom mestu i poslu kojim se bavi. S druge strane, volite tu osobu i srećni ste, ali želite biti sigurni da će u braku sve biti u redu.

Obrazovanje, eventualna kriminalna prošlost, poslovna uspešnost na prethodnim poslovima, ponašanje u socijalnom okruženju, uža i šira porodica, sklonosti, eventualni poroci itd. podaci su koje za Vas možemo prikupiti i koji u mnogome mogu bitno uticati na odluku koju ćete doneti.


Budite sigurni u budućnost

Brak nije samo obična odluka, već je to i ogroman korak u nečijem životu. Prošlost supružnika će zajedno doprineti Vašoj budućnosti. Zato je od suštinske važnosti znati prošlost Vašeg partnera kako biste znali šta da očekujete u budućnosti koju nameravate provesti zajedno. Nije važno koliko je to mali ili veliki problem, morate tačno da znate kako će prošlost supružnika uticati na Vaš život u budućnosti. Privatna detektivska agencija Seguridad nudi mogućnost otrkivanja svih potrebnih informacija o budućem bračnom partneru kako biste sprečili neželjene aktivnosti u budućnosti, eventualni razvod i svađe.


Krivična istorija i finansijsko stanje budućeg bračnog partnera

Za aktivnosti provere budućeg bračnog partnera svakako je najznačajnija krivična istorija i finansijsko stanje. Greške se dešavaju i ponekad su neizbežne, ali pogrešno je skrivanje grešaka iz prošlosti od nekoga sa kime nameravate provesti ceo život. Koliko god se ljudi promenili, postoje određeni delovi prošlosti koji se ne mogu sakriti, a privatni detektiv može pomoći u otkrivanju, na primer, prijava za nasilje u porodici, krivične prijave za nasilničko ponašanje, boravak u zatvoru, poroke i sl. Informacije koje se dobiju na ovaj način mogu poslužiti kao jasno upozorenje o budućem životu.

Sa druge strane, finansijsko stanje budućeg bračnog partnera može se odraziti na Vaš budući život i Vaše finansijsko blagostanje. Stečaj budućeg bračnog partnera, loša kreditna zaduženja i dugovi mogu imati značajnih implikacija na brak i sve druge aspekte života.

Prethodni brakovi i razvodi

Saznanje da li je Vaš budući bračni partner ikada bio oženjen/udata ili razveden/razvedena pre nego što su se upoznali je veoma važno. Ne želite da saznate prekasno da je Vaš partner i dalje oženjen/udata kada započnete zajednički život. Ove informacije će Vam takođe pomoći da saznate da li Vaš partner ima i druge finansijske obaveze, poput izdržavanja dece. Za potrebe provere budućeg bračnog partnera, možete angažovati privatnog detektiva koji će Vam pomoći u prikupljanju podataka i informacija kako biste bili sigurni u budućnost koja Vas čeka.

Provera Budućeg Bračnog Partnera