Ukoliko sumnjate da je Vaša privatnost narušena od strane trećih lica postavljanjem prislušnih uređaja, privatna detektivska agencija Seguridad može pružiti pomoć da se izvrši pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja. Uprkos zakonima koji su definisani tako da nas zaštite od ove vrste invazija na privatnost, greške i prisluškivanja se redovno koriste da špijuniraju ljude koji su umešani u parnice, razvode, osetljive poslove. Zamislite kada bi sve vaše razgovore sa prijateljima, poslovnim saradnicima, vašim advokatom, lekarom ili knjigovođom neko nadgledao? Uz savete i pomoć stručnog tima Detektivske agencije Seguridad doo Beograd izvršićemo proveru prisluškivanja stana ili kancelarije i otkrićemo svu špijunsku opremu ako se nalazi u Vašem okruženju.


Obratite pažnju na najčešće znake prisluškivanja

Većina uređaja za prisluškivanje koji se prodaju na internetu koštaju vrlo malo i lako se otkrivaju; međutim, veoma sofisticirani proizvodi mogu se kupiti za znatno više novca i teže ih je otkriti. Imajući u vidu trendove savremenog sveta, danas, svako ko ima osnovno razumevanje elektronike i pristup hardverskoj prodavnici može da napravi uređaj za prisluškivanje. Budite spremni da na vreme angažujete privatnog detektiva ukoliko primetite čudne aktivnosti u objektu, automobilu, smetnje prilikom razgovora telefonom, čudni šumovi u objektu u kojem se nalazite.


Otkrivanje prisluškivanja privatni detektiv Beograd Srbija

Detektori za otkrivanje svih prislušnih uređaja koje mi koristimo detektuju sve vrste prisluskivača koji rade na frekvencijama od 0 Hz – 6 Ghz (prostornih, telefonskih kao i softversko prisluškivanje mobilnih telefona ili ukoliko Vam neko sluša razgovore na razne načine pomoću najsavremenijih uređaja kao i bežičnih mikrokamera). Ukoliko sumnjate da ste žrtva prisluškivanja, toplo Vam preporučujemo da ne pokušavate sami da otkrijete njihovo postojanje vodeći se „trikovima“ sa mnogobrojnih sajtova jer ćete na taj način potrošiti i vreme i novac. Angažovanje privatnog detektiva omogućava da lice koje je postavilo prisulušne uređaje ne bude upozoreno o pokušajima njegovog otkrivanja što će ne samo ubrzati tok istrage, već i uštedeti vreme i novac.


Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Rizici od potencijalnog prisluškivanja su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. Svake godine firme gube milione evra zbog industrijske špijunaže i krađe intelektualnog vlasništva, a sve zbog nedostatka sigurnosnih programa i zanemarivanja protivobaveštajne zaštite. Kada su informacije kojima raspolažete privatno i poslovno ugrožene, mogli biste pretrpeti značajan finansijski gubitak, a ujedno je moguće narušiti ugled firme u očima postojećih i potencijalnih klijenata, saradnika i javnosti.

Detektivska agencija Seguridad nudi savete i usluge vezano za pronalaženje i uklanjanje špijunskih kamera i špijun bubica postavljenih za tajni nadzor i prisluškivanje stana, kancelarije ili automobila. Proveravamo i uklanjamo špijunske softvere u mobilnim telefonima i kompjuterima.


Pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor „ozvučen” detektivska agencija Seguridad Beograd nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora. Detaljno vršimo pregled i pouzdano otklanjamo sve Vaše sumnje. Usluga pronalaženja i otklanjanja prislušnih uređaja zavisi od kvadrature, lokacije objekta i okolnosti. Privatna detektivska agencija Seguridad usluge pronalaženja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača vrši kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele Srbije. Napominjemo da objekat ili telefon mora biti u Vašem posedu.

* Važno: Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge i savete prilikom kontaktiranja agencije nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena, odnosno preko telefona za koji sumnjate da se „prisluškuje”, pozovite nas van stana ili kancelarije.

Više o proveri prisluškivanja i detektovanju prislušnih uređaja pročitajte na posebnoj web stranici namenjenoj isključivo proveri prisluškivanja i zaštiti od prisluškivanja www.otkrivanje-prisluskivaca.co.rs