Nije redak slučaj da neke osobe žele da započnu novi život, ili se jednostavno sakriju od svoje prošlosti. Ipak, kada se osobe koje se kriju žele pronaći, potraga za trenutnom adresom postaje još teža, posebno ako se nestanak širi izvan granica naše zemlje, odnosno na inostranstvo. Ako Vam je potrebna adresa neke osobe koju dugo niste videli, ili jednostavno tražite adresu osobe koja se krije od Vas, nekoga ko vam duguje novac, starog prijatelja, rođaka ili nestalu osobu, privatna detektivska agencija Seguridad pomaže u pronalaženju adresa:

• Nestalih osoba,
• Lica koja su na bilo koji način prouzrokovala štetu,
• Lica koja Vam duguju novac,
• Nestalih i izgubljenih rođaka, prijatelja, starih ljubavi.


Veštine privatnog detektiva u pronalaženju adresa

Privatna detektivska agencija Seguridad raspolaže timom privatnih detektiva koji poseduju izvrsne istraživačke veštine a fleksibilna tehnička koju primenjujemo često pomaže u pronalaženju adrese osoba u kratkom vremenskom periodu. U pružanju detektivske usluge pronalaženja adrese, privatni detektivi garantuju pouzdanost, diskreciju i tačnost.


Kriterijumi za pronalaženje adrese osoba

Kao profesionalni privatni detektivi nastojimo da pronađemo adrese osoba čak i sa najosnovnijim dostupnim podacima (na primer, samo ime i prezime). Svaki dodatni podatak koji bi mogao pomoći sužavanju pretrage štedi i vreme i novac u pronalaženju adrese od strane privatnog detektiva. Zato naši detektivi nastoje da obezbede što više informacija, podataka iz prošlosti, pa čak i ugašenih brojeva telefona koji su se koristili pre više godina ili registarskih oznaka vozila koja su ta lica vozila.


Pronalazimo trenutne adrese osoba brzo i pouzdano

Za privatnu detektivsku agenciju Seguridad vezuje se dugogodišnje iskustvo kao i visok procenat uspešnosti (više od 90%) u otkrivanju trenutne adrese boravka lica. Naša privatna detektivska agencija koristi različite izvore informacija, a pristup bazama podataka i drugim pouzdanim i tačnim resursima koji nisu dostupni široj javnosti, kao i rad na terenu povećavaju efektivnost rada našeg tima. Privatni detektivi agencije Seguridad  angažovani na pronalaženju adrese osobe pronalaze trenutnu adresu osobe u roku od 48 do 72 sata. Ukoliko Vam je potrebna usluga pronalaženja adrese stanovanja osobe bilo gde na teritoriji Srbije obratite nam se sa punim poverenjem. Garantujemo Vam profesionalnost i potpunu diskretnost.