Ozon Medic

 

Loading page...

Masaža

Masaža

U ambulanti mozete zakazati tretman manuelne masaze koju izvodi diplomirani fizioterapeut. Svi smo danas izlozeni svakodnevnom stresu, koji za posledicu ima nesanicu, glavobolje, pad energije i tupe bolove u ledjima. Masaza je jedan od najstarijih i najjednostavnih oblika lecenja. Prilikom masaze se nadrazuju receptori na kozi i potkoznom tkivu sto prouzrokuje budjenje celog organizma. Samim tim masaza odlicno deluje na nase zdravlje ali i na raspolozenje. Zbog pozitivnih reakcija koje pruza, masaza je odavno postala neizbezan deo svakodnevnice. Koristi se u svrhu lecenja i uzivanja.

U ponudi imamo relax masazu ledja koja ima za cilj podizanje opsteg zdravstvenog stanja. Sluzi za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju misica. Masaza se moze raditi parcijalno ili moze obuhvatiti celo telo.

Terapeutska masaza je najtrazenija masaza u nasoj ambulanti jer je to spoj medicinske i relaks masaze koja pruza izuzetan osecaj i opusta misice. Tokom ove masaze je fokus na bolnim tackama u vratu ili lumbalnom delu kicme.

Sportska masaza je poseban tip masaze koji se preporucuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima cije je telo izlozeno vecim naporima. Zagrevanje i opustanje tkiva, poboljsanje cirkulacije, poravnanje misicnih vlakana, ubrzavanje izbacivanja mlecnih kiselina iz organizma – razlog su za primenu sportske masaze.