top image

Putovanje Kuba 2021


Cuba libre! Zemlja slobode, koja se sigurno ne može na pravi način sagledati ako se posmatra sa terase luksuznog hotela. Doživite ovo tropsko ostrvo kojim vladaju muzika, boje, razigranost i pozitivna energija iz domova gostoljubivih i uvek dobro raspoloženih Kubanaca. Ostrvo cigara, ruma, starih automobila, prava je destinacija za sve plesače, za buntovnike, za zaljubljene i usamljene, za one koji žele da pobegnu od „zapadne kulture“. Poslednja oaza starog svetskog poretka, mesto na kome vreme stoji obiluje kako kulturnim i istorijskim atrakcijama, tako i prlepim karipskim plažama. Kuba je najveće karipsko ostrvo locirano između Karipskog mora i severnog Atlantskog okeana. Nalazi se 145 km južno od Floride, između Kajmanskih ostrva i Bahama, zapadno od Haitija i severozapadno od Jamajke. Poznata po cigarama, rumu, vrelim kubanskim ritmovima, pesmi Guantanamera, Buena Vista Social Clubu, starim ševroletima, Če Gevari koji se sa Fidelom Kastrom borio u Kubanskoj revoluciji…Kuba je jedna od najpoželjnijih destinacija za posetu koja će vas razdrmati zauvek!

....

....

....

....

....

....

 

 

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom 2021