Poliklinika Gracia Medika Beograd
Poliklinika Gracia Medika Beograd
Stručno medicinsko osoblje
Poliklinika Gracia Medika Beograd
Sve vrste operacija
Poliklinika Gracia Medika Beograd
Vrhunska Usluga
Poliklinika Gracia Medika Beograd
Ultrazvučna dijagnostika
Poliklinika Gracia Medika Beograd
Gracia Tim
Poliklinika Gracia Medika Beograd

GRACIA MEDIKA POLIKLINIKA

Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara iz renomiranih beogradskih bolnica. Ginekologija, fizijatrija, hirurgija i estetska medicina su primarne oblasti rada poliklinike, ali u skladu sa medicinskim stanjem i zahtevima pacijenata, pružamo I konslutantske usluge lekara svih specijalnosti i grana medicine, jer zdravlje pacijenata nam je na prvom mestu!

Posebno smo ponosni na činjenicu da je našem stručnom timu etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima tako u svim fazama terapije.

Zaposleni u poliklinici Gracia Medika se angažuju i na zdrastveno-vaspitnom radu, na popularizaciji zdravih načina života, na prevenciji bolesti i na odstranjivanju faktora rizika.

Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda nudimo:
- kompletnu zdrastvenu zaštitu i prevenciju - rano otkrivanje bolesti
- specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skadu sa posebnim programom preventive.

Oprema u našoj Poliklinici je sertifikovana, inovativna i prilagođena naporima naših lekara da na najbolji, najsigurniji i najprecizniji način utvrde dijagnozu i obezbede proces lečenja.

Ambijent je moderno dizajniran i uz izuzetno ljubazno osoblje stvara prijatnu atmosferu i uliva poverenje, dok odlična lokacija naše zdrastvene ustanove (u samom centru Beograda, nadomak Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice) obezbeđuje laku dostupnost.

Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdrastvenu zaštitu , rade u skladu sa Zakonom o zdrastvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).
Sigurni da uvek možemo da izađemo u susret svim Vašim medicinskim potrebama, očekujemo Vas, da zajedno vodimo računa o Vašem zdravlju.
Poliklinika po Vašoj meri, Gracia Medika.

Delta Generali Osiguranje Wiener Städtische Osiguranje Uniqa Osiguranje Millennium Team Ras Inženjering Brigate Techart Sloboda AD Tehnix BSK City Road Gro Beo Geo Aqua Tisa Industry W.D. Concord West Doo

Pozovite