Vitaminska intravenska mikronutrijentna terapija Majersov koktel


Vitaminska terapija

Da li ste čuli za Intravenoznu vitaminsku terapiju? U svetu već pozicionirana kao veliki hit. Svetske zvezde luduju za njom. Jedna Rihanna postavlja i fotografije sa tretmana na socijalnim mrežama. Vrlo jednostavna terapija koja se prima intravenozno, kod nas to zovu infuzija, da bi bilo jasnije.

Koncentrat čistih vitamina, minerala i hranljivih materija ulaze direktno u ćelije organizma i kožu a da ne prolaze kroz probavni sistem koji zadržava najveći procenat istih, ukoliko se sve uzima oralno, tj. pije kao suplement ili unosi kroz hranu.

Vitaminska intravenska mikronutrijentna terapija Majersov koktel


Veliki je spisak svega onoga na šta ova terapija može da utiče. Kao Anti-aging centar, brinemo o lepoti ali kao lekari brinemo i o zdravlju. Koža se podmladjuje direktno sa svim propratnim pojavama u procesu starenja... od boje, strukture, opadanja tonusa. A organizam će vam biti zahvalan za sve dobrobiti koje dobija ovim koktelima. Osećaćete se podmlađeno i zdravo a to je neprocenjivo. Sa zadovoljstvom radimo ove tretmane jer kao stručnjaci znamo šta znače za organizam i koliko su zdravi.