Prikupljanje podataka i provera informacija su jedne od glavnih metoda detektivske istrage. Sastavni je deo svih delatnosti i usluga koje pruža detektivska agencija Seguridad. Budite uvek korak ispred drugih i saznajte sve što Vas zanima. Podaci koji se prikupljaju mogu se odnositi na pravna i fizička lica, na objekte, događaje kao i druge predmete koji Vam mogu biti od značaja.


Provera informacija za fizička i pravna lica

Detektivska agencija Seguridad doo Beograd u potpunosti garantuje za tačnost i verodostojnost informacija koje pružamo našim klijentima. Ako želite da saznate nešto više o nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, o poslovnoj prošlosti mogućeg poslovnog partnera ili potrebe za informacijom o konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca, sa kim se druže, da li Vam emotivni partner ili supružnik zaista govori istinu, da li Vam se neke osobe lažno predstavljaju, detektivska agencija Seguridad će Vam dati odgovor. Naše usluge provere informacija dostupne su kako za fizička, tako i za pravna lica i obuhvataju različite metode i tehnike koje doprinose pouzdanosti i diskreciji u njihovom prikupljanju i obradi.


Prikupljanje podataka i provera informacija Beograd – Srbija

Detektivska agencija Seguridad sve češće dobija zahteve klijenata ne samo iz Beograda, već i različitih deolva Srbije u oblasti prikupljanja podatka i proveru informacija kako za fizička tako i za pravna lica. Zbog potrebe prikupljanja podataka na nacionalnom nivou, naša detektivska agencija pokriva teritoriju cele Srbije, prikupljamo informacije i podatke o građanima, supružnicima, poslovnim partnerima i drugim licima i događajima, na zahtev klijenta.


Usluge detektivske agencije za proveru informacija iz različitih oblasti

Detektivska agencija Seguridad Beograd za Vas može prikupiti podatke i proveriti informacije o:

• Boravištima i prebivalištima lica,
• Vlasnicima motornih vozila i plovila,
• Polisama osiguranja,
• Podacima iz državnih arhiva,
• Vlasnicima nepokretnosti,
• Penzijskom i invalidskom osiguranju,
• Podacima iz sudskih spisa u slučajevima kada na to pravo ima korisnik usluga.


Brza, kvalitetna i pouzdana informacija na korak od Vas

Detektivska agencija Seguridad je član opšteg udruženja privatnih detektiva Srbije. Razlog angažovanja privatnog detektiva ogleda se u potrebi da se bez puno angažovanja vlasnika preduzeća dođe do potrebnih informacija koje će uštedeti vreme i novac. Naše usluge su pouzdane i kvalitetne, a brzina je ono što definiše rad našeg tima privatnih detektiva. U zavisnosti od vrste informacije koja Vam je potrebna, pristupamo brzom reagovanju što daje mogućnost našim klijentima da na vreme reaguju, reše neki problem ili raspolažu potrebnim informacijama.

Prikupljanje Podataka i Provera Informacija