Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen

Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen

 

Firma DafniReisen se bavi iznajmljivanjem vozila, prevozom putnika na međunarodnim i međugradskim linijama, kao i transferom do aerodroma.

Imperativ naše firme jeste zadovoljan putnik, tako da smo oplemenili tradicionalne vrednosti iz sfere putovanja, kao što su bezbednost, udobnost i tačnost savremenim tehnologijama.

Naša firma se bavi i iznajmljivanjem vozila sa vozačima koji su prošli redovnu bezbednosnu obuku i imaju dugogodišnje iskustvo.

Odlikuje nas i blisko partnerstvo sa T.A. Living and Travel agencijom. Takođe, imamo i mogućnost prevoza putnika sa invaliditetom i smanjenom pokretljivošću.

Srdačno osoblje i besplatan Wi-Fi na teritoriji cele Srbije sigurno će učiniti Vašu vožnju prijatnijom.

Flotu naše firme čine autobusi marke Setra, koji su lideri među autobusima visoke turističke klase i poseduju audio / DVD opremu, klimu, wc, sigurnosne pojaseve, aparat za kafu.

SETRA S 417 GT-HD 63+3
Iznajmljivanje Autobusa
AUTOBUS SETRA S 417 GTHD  63+3 SEDIŠTA REG OZNAKA JA 039DY - 2012 GOD. PROIZVODNJE

 

DEKER 83+3
Iznajmljivanje Autobusa Setra S 431 DT
AUTOBUS DEKER  83+2 SEDIŠTA REG. OZNAKA 83+2 - 2012 GOD. PROIZVODNJE

 

Setra S 517 HD 59+2
Iznajmljivanje Autobusa Setra S 517 HD
AUTOBUS SETRA S 517HD 59+2 SEDISTA GOD. PROIZVODNJE 2015

 

Kombi Ford Tranzit
Iznajmljivanje Kombija
FORD TRANZIT 14 SEDIŠTA - JA 045DV

- Autobusi visoke turističke klase poseduju audio / DVD opremu, klimu, sigurnosne pojaseve, aparat za kafu - Besplatan WiFi (na teritoriji Republike Srbije) - Transfer do i od Beograda,Smedereva, Požarevca, Velike Plane, Ćuprije, Paraćina, Kragujevca, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca, Pojata i mogu biti realizovana mini busom, kombijem ili putničkim automobilom.
- Putnici koji koriste samo autobuski prevoz plaćaju samo cenu karte iz tabele
- Biranje sedišta u autobusu nije moguć
- Raspored sedenja pravi Organizator putovanja, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima ako se uzmu u obzir posebne potrebe za invalide, starija lica, porodice sa malom decom, trudnice...
- Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska najkasnije 2 dana pred polazak.

Organizator zadržava pravo promene vremena i mesta polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan ili dva dana pred polazak.
- Autobus po dolasku u letovalište staje najbliže moguće do smeštajnih objekata.
- Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo a pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugim agencijama.
- U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće isključen sa putovanja.
- Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Potrebno je obeležiti prtljag osnovnim podacima putnika (ime, prezime, broj telefona...). Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga.
- Pauze se prave prema unapred utvrđenom vremenu i mestu. Zadržavanje u povratku u free shop-u je od 20-30 minuta.

Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima, može doneti odluku da predviđene pauze ne naprave ili skrate.
Brza rezervacija? Pozovite nas na: +381 (0) 35/88-20-535